Valutaer 

Personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen forklarer på generelt grunnlag hvordan vi beskytte personvernet til din personlige informasjon. Det vil gjelde for alle personlige opplysninger du oppgir når du registrerer deg hos oss.
Hvilken informasjon samler vi?

Typene personlig informasjon vi samler inn fra deg, avhenger på omstendighetene samling og type tjeneste som du ber om. For eksempel, når du ønsker å kjøpe et produkt fra denne nettsiden vi kan samle inn opplysninger som navn, e-postadresse, leveringsadresse, fakturaadresse og annen informasjon som er relevant for kjøpet.
Som vi er pålagt ved lov å innhente samtykke for innsamling av "sensitiv informasjon", vil vi anta at du har samtykket til innsamling av all informasjon gitt til oss for bruk i samsvar med disse retningslinjene med mindre du forteller oss hva ellers.
Hvordan vi samler informasjon
Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du avtale med oss ​​via våre hjemmesider, eller når du har kontakt med oss ​​i person. Vi samler ikke inn personlig informasjon uten ditt samtykke. Vi anser at det gis tillatelse når du fyller ut feltene nødvendige for å lette en transaksjon gjennom dette nettstedet.
Hvordan vi bruker dine personlige opplysninger
vanligvis innhenter personlige opplysningene til følgende formål:
en. For å lette tilgangen til vår hjemmeside, produkter og tjenester
to. Å levere produkter du har bestilt fra oss
tre. For å gi deg informasjon om våre produkter og tjenester
fire. For å be om din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettsted.
Utlevering av personopplysninger til tredje
Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjeparter i den hensikt som informasjonen ble samlet eller for beslektede formål, for eksempel fullføre en transaksjon på vegne av deg, eller gi deg et produkt du har kjøpt. Vi engasjerer tredjepart til å utføre tjenester for oss som innebærer håndtering av personlig informasjon vi har entreprenøren. For eksempel, for tiden med tredjeparts entreprenører til:
en. Levere produkter som er kjøpt fra denne nettsiden
to. Gi elektronisk overføring av midler, kredittkort behandling og relaterte tjenester konto
Sikkerheten til din personlige informasjon
Vi gjennomførte trygt din personlige informasjon, og vi vil ikke handle, leie ut eller selge. Vi vil ta alle nødvendige skritt for å holde sikre all informasjon vi har om deg. Personopplysninger kan lagres både elektronisk på vårt datasystem. Brannmurer, passord, anti-virus programvare og e-filter for å beskytte all vår elektroniske informasjon.
Løse dine bekymringer

Hvis du har spørsmål om hvordan din personlig informasjon samles eller brukes, kan du gjerne kontakte oss. Vi vil svare på dine spørsmål eller klage så snart som mulig.

Tilbake